De (elektrische) gitaar
De gitaar is een instrument dat je veel plezier zal brengen. Het is een veelzijdig instrument: je kunt er mooie liedjes op spelen, jezelf of anderen begeleiden bij het zingen of lekker rocken en scheuren zoals je idolen doen op tv en radio. Hoe je ook gitaar wilt spelen: Alles is mogelijk en alles is te leren bij gitaarschool Meppel, ieder op zijn/haar eigen niveau en stijl!

Voor wie?
Wanneer je een jaar of 6 bent kun je al starten met gitaarles. Kennis van muziek en/of notenschrift is niet nodig.
Er is geen maximum leeftijd verbonden aan de (elektrische) gitaar. Het is een instrument dat je je leven lang kunt blijven spelen. Daarom varieert de leeftijd van mensen die op dit moment les hebben bij Gitaarschool Meppel tussen de 6 en 75 jaar. Iedereen, jong en oud, groot en klein, beginner of vergevorderd kan lessen nemen: er is altijd iets nieuws te leren.

Visie:
Prioriteit bij Gitaarschool Meppel is dat je zo snel mogelijk de muziek leert spelen die jíj leuk vindt! En als je dat al (een beetje) kunt, dan leer je hoe je jouw eigen muziek nog mooier kunt maken. Plezier staat altijd voorop. Natuurlijk zullen er dingen zijn die minder leuk zijn om te oefenen, maar dat is soms nodig om nóg beter gitaar te leren spelen. Bij Gitaarschool Meppel leer je natuurlijk ook de basis: akkoorden, toonladders, ritmes, verschillende stijlen en het leren lezen van tablatuur en/of noten. Maar je bent geheel vrij in de keuze van lesmateriaal en alles zal afgesteld worden op jouw persoonlijke wensen.
Dat is de service die Gitaarschool Meppel biedt!